Hoppa till sidans innehåll

Info om hemsidorna


Skidklubbens hemsidor och e-postadresser


Göteborgs Skidklubb har 4 st hemsideadresser anslutna till IdrottOnline:
- Göteborgs SK www5.idrottonline.se/GoteborgsSK
- Göteborgs SK - Friidrott www5.idrottonline.se/GoteborgsSK-Friidrott
- Göteborgs SK - Skidor https://www5.idrottonline.se/GoteborgsSK-Skidor
- Göteborgs Skidklubb - Orientering www5.idrottonline.se/GoteborgsSkidklubb-Orientering

Adresserna och indelningen har med RF’s idrottsindelning att göra och inget Skidklubben kan påverka.
För att göra det lite enklare har vi skaffat en egen domänadress, www.skidklubben.se, som är länkad till huvudföreningens sida, dvs Göteborgs SK. Därifrån kan du klicka dig vidare till respektive hemsida för orientering, längdskidåkning och friidrott. Den sistnämnda är liktydig med Finalloppet som också har en egen adress, www.finalloppet.com.
Sektionerna Backe och Alpint ligger tillsvidare på huvudföreningens hemsida, Göteborgs SK.
Om du vill kan du självklart lägga in direktadressen till din sektion som en favorit i din webläsare. Vill du göra det enkelt så använd www.skidklubben.se – därifrån når du alla sektioner med ett klick!

Till vår egen domänadress kan vi koppla en eller flera e-postadresser som sen länkas vidare till andra adresser. För närvarande har vi en adress, This is a mailto link, som är kopplad till hemsideadministratörens e-postadress, och en annan adress This is a mailto link, som är kopplad till klubbens ansvarige för medlemsregistret. I princip kan varje sektion få sin egen e-postadress.

Behörigheter till hemsidorna

För att se den öppna informationen behövs ingen behörighet, den är öppen för alla som går in på våra hemsidor. Upplägget på hemsidorna kan dock byggas så att viss information kräver ett lösenord för att kunna ses eller laddas ner. Det går att lösenordsskydda hela avdelningar på hemsidorna, så kan t.ex styrelser eller kommittéer ha egna sidor som bara de berörda kan se. Den lägsta nivån på behörighet kallas ”Medlemsinloggning”.

Behörighet kan också delas ut som ”Redaktör” eller ”Administratör”. I princip har en redaktör rättighet att lägga in information och en administratör har dessutom rättighet att ändra och ta bort.

Hur utdelas behörigheter?

Oavsett nivå på behörigheten så behövs fullständigt personnummer och en fungerande e-postadress som också skall vara registrerad i medlemsregistret. På respektive hemsida finns en länk till en sida där det beskrivs hur medlemsinloggning går till och hur lösenordet delas ut.

När jag har fått min behörighet

När medlemsavgifte är betald aktiverar administratören dig på hemsidan och med automatik skickas ditt personliga användarnamn och lösenord till den e-postadress som finns registrerad i medlemsregistret.

Uppdaterad: 06 OKT 2016 15:16 Skribent: Lennart Andersson

Vill du hyra klubbstugan?


Vi samarbetar med ...


Klicka vidare till våra sektioner

 


 

Klubbstugan i Skatås

Klubbstugan

Postadress:
Göteborgs SK
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info