Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Orientering


I senaste numret av Skogssport finns en artikel i serien "Eldsjälar inom svensk orientering" - denna gång med en Skidklubbare! Trevligt att bli uppmärksammad och tack till den som kontaktade Skogssport!
 
Du vet väl att du hittar senaste OL-Nytt via "Snabblänkar" högst upp på startsidan? Nyhetsbreven skickas ut 6-9 ggr per år och innehåller en sammanfattning/påminnelse av några kommande aktiviteter. Nu finns ett nytt att läsa!
 
OL-sektionens styrelse har fått ett par nya medlemmar efter sommaren, styrelsens sammansättning ser nu ut så här: Mattias Grahn ordf, Kristina Wall Jungbjer kassör, Lovisa Leman (ny), Therese Ljungberg (ny), Torbjörn Almgren, Mikaela Jonsson
 
Bra lopp idag av Hedvig och Greta i D10 på Lång-DM. Hedvig toppade med en silverplats. Nästa vecka är det Medel-DM, nya insatser då!
 

Stafett-DM 8 sept

(2019-08-25 20:46)
Du missar väl inte att anmäla ditt intresse? Hittills har vi bara ett lag anmält (D21), men fler skall vi väl kunna få ihop - löpare har vi ju!
 

O-ringen 2019 Norrköping

(2019-07-29 10:52)
37 Skidklubbare på plats i de 30-gradiga Norrköpingsskogarna. Många bra prestationer, men också många trötta ben och sega tankebanor - som vi denna gång skyller på värmen!
 
En kort sammanställning på möjliga aktiviteter de kommande veckorna. Finns ju också möjlighet till egenträning!
 

Kort info från styrelsen

(2019-06-04 10:21)
 
 
Massor av aktiviteter för alla åldrar! Titta noga på resp aktivitet så att ni inte missar eventuella anmälningsstopp. 2 Vårsserieetapper kvar - en häftig tävling på Marstrandsön - och Sprint-DM där jag rekommenderar ungdomarna att vara med!
 
Massor av aktiviteter under maj/juni! Nyhetsbrevet försöker sammanfatta vad som finns att göra inom distriktet - nu kan du inte missa allt häftigt som händer!
 
Helgen 27-28 april ställde Skidklubben upp med ett lag i Damkavlen och ett lag i 10Mila-kavlen. Mycket bra genomförda tävlingar av våra hjältar!
 
Från och med maj så flyttar vi ut torsdagsträningana från Skatås, för att få lite variation på det hela. Föranmäl helst via Eventor för att underlätta för arrangören!
 

OL-Nytt nr 2 2019

(2019-04-16 15:11)
 

Vårserien är på gång!

(2019-04-05 11:19)
Vårserien är namnet på 5 ungdomstävlingar där start på tre etapper krävs för att få plakett. Omkring 500 ungdomar från Göteborgsdistriktet samlas till spännande och inspirerande aktiviteter i skogarna i eller i närheten av Göteborg!
 

Vill du hyra klubbstugan?


Klicka vidare till våra sektioner

 


 

Klubbstugan i Skatås

Klubbstugan

Postadress:
Göteborgs SK
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46031211005
E-post: info@skidklubben.se

Se all info