Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Orientering


Vi har tagit fram några förhållningsregler för OL-sektionens verksamhet. Reglerna gäller i första läget t.o.m. 15 april, och kan komma att justeras eller förlängas.
 
I år testar Skidklubben att arrangera ett Naturpass på vår karta i Fräntorp. Ett särpräglat område med två kullar, Valåsen och Källeberget, som erbjuder bokskog, rejäla bergsstup, "rövargrottor" och terräng starkt format av 100 års stenbrytning.
 
I år bjuder vi in till orienteringsläger som upptakt på säsongen!
 
Äntligen är vi igång med aktiviteterna för orienteringssäsongen 2020! Vintercupen börjar söndag 12/1, distansträningen har redan börjat och torsdagsträningarna startar 16 jan! Du kan hämta hem årsplaneringen i en Excelfil om du vill.
 
Välkomna till första distansträningen för 2020. Vi utforskar områdena kring Sävedalen, Torpa, Björkekärr ...
 
På torsdag väntar gott häng, go fika, prisutdelning, frågesport, tillbakablick och så kikar vi framåt mot säsongen 2020. Klubbstugan kl.18! Ung, som gammal – alla skidklubbsorienterare är varmt välkomna! Stugan öppen från 17 om du vill träna innan!
 
Öppna det senaste OL-nytt som nu ligger i era mailboxar och läs vad som händer resterande tid 2019, sektionens 95:e verksamhetsår!
 
I senaste numret av Skogssport finns en artikel i serien "Eldsjälar inom svensk orientering" - denna gång med en Skidklubbare! Trevligt att bli uppmärksammad och tack till den som kontaktade Skogssport!
 
Du vet väl att du hittar senaste OL-Nytt via "Snabblänkar" högst upp på startsidan? Nyhetsbreven skickas ut 6-9 ggr per år och innehåller en sammanfattning/påminnelse av några kommande aktiviteter. Nu finns ett nytt att läsa!
 
OL-sektionens styrelse har fått ett par nya medlemmar efter sommaren, styrelsens sammansättning ser nu ut så här: Mattias Grahn ordf, Kristina Wall Jungbjer kassör, Lovisa Leman (ny), Therese Ljungberg (ny), Torbjörn Almgren, Mikaela Jonsson
 
Bra lopp idag av Hedvig och Greta i D10 på Lång-DM. Hedvig toppade med en silverplats. Nästa vecka är det Medel-DM, nya insatser då!
 

Stafett-DM 8 sept

(2019-08-25 20:46)
Du missar väl inte att anmäla ditt intresse? Hittills har vi bara ett lag anmält (D21), men fler skall vi väl kunna få ihop - löpare har vi ju!
 

O-ringen 2019 Norrköping

(2019-07-29 10:52)
37 Skidklubbare på plats i de 30-gradiga Norrköpingsskogarna. Många bra prestationer, men också många trötta ben och sega tankebanor - som vi denna gång skyller på värmen!
 
En kort sammanställning på möjliga aktiviteter de kommande veckorna. Finns ju också möjlighet till egenträning!
 

Kort info från styrelsen

(2019-06-04 10:21)
 

Vill du hyra klubbstugan?


Klicka vidare till våra sektioner

 


 

Klubbstugan i Skatås

Klubbstugan

Postadress:
Göteborgs SK
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@skidklubben.se

Se all info