Göteborgs Skidförbund står för 2023 års Götalandsmästerskap i längdskidåkning och mästerskapet kommer att hållas på OK Landehofs anläggning i Landvetter, och Göteborgs Skidklubb, IK Stern, OK Landhof och Sävedalens AIK är de klubbar som arrangerar tävlingen gemensamt.

Till detta arrangemang behöver vi din hjälp för att det ska bli en så bra tävling som möjligt, och här finns det ett fantastiskt tillfälle att se längdskidor live i göteborgsområdet, och samtidigt se klubbens aktiva barn och ungdomar tävla.

De arrangerande klubbarna har delat upp olika funktioner mellan sig, och skidklubben ska ha hand om bland annat sekretariatsdelen med nummerlappsutdelning, startlistor, resultatlistor etc. Utöver detta kommer vi även att behöva ytterligare funktionärer till tex vakter runt banan, eventuell hjälp i veckan innan för att t.ex bygga arenan under fredagen, hämta material etc.

Tävlingen kommer att gå i klassisk stil, med individuella starter på lördagen och teamsprint på söndagen.

Vi räknar med omkring 350 deltagare på lördagen, och omkring 150 lag på söndagen.

Här kan du läsa mer om arrangemanget: https://ta.skidor.com/EventDetails.aspx?EventID=14229&orgid=1607

Reservplats vid snöbrist är skidstadion i Borås

Länk till funktionärsanmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelukb_oTxu5V9n3czH8RVU10q6y6_lo9AnhIh_M_Y3gHir2w/viewform

Eventuella frågor besvaras av:

Mikael Männer, tel. 0702-31 73 61, mikael.manner@gmail.com

Fredrik Kullberg tel. 0706-96 46 22, fredrik@kmtab.se